3 Daagse 2015

Na weer een jaar gewacht te hebben was het op 25-26 en 27 September weer tijd voor de 3 Daagse.’s Morgens rond half 9 druppelden langzaam de motorrijders binnen bij ons clubhuis Kleijngeld. Hier werden zij getrakteerd op een heerlijke kop koffie en ondertussen werden de laatste voorbereidingen getroffen om te gaan vertrekken.

Een zeer mooie motorrit van ongeveer 380 km bracht ons naar het zonnige Bad Bertrich alwaar wij bij hotel Lindental gastvrij ontvangen werdendoor de uitbaters Adri&Faby.

Onze secretaris zat reeds op ons te wachten op het terras omdat zij met de auto was afgereisd. Al snel lieten we ons de Krombacher goed smaken en kwam de sfeer er goed in.

Rond 7 uur was het diner en dit was simpel en goed. Vanaf daar was het eigenlijk “van dik hout zaagt men planken” en werd er lekker doorgedronken tot middernacht toen de bar dicht ging en het tijd werd om te gaan slapen.

De volgende ochtend stond al weer een even simpel als lekker ontbijt op ons te wachten en we lieten ons dit goed smaken. Hierna stapte iedereen op de motor en reed iedere groep zijn eigen route de ene wat verder dan de andere ‘s Avonds werd er barbecue aangestoken en werd er volop gegeten. Ongeveer de helft van onze club ging daarna de gezelligheid opzoeken in een nabij gelegen taverne waar het ook gezellig  was en  waar onze club de gemiddelde leeftijd aardig deed zakken. Maar uitbaatster Heidi scheen dit ongemak ruimschoots te compenseren heb ik mij laten vertellen.

Op Zondagochtend een laatste ontbijt en daarna de motor weer oppakken(op zo’n moment is het wel handig als je een auto bij de hand hebt.)

Daarna werd na een afscheid en een paar groepsfoto’s de terugreis aangevangen die niet voor iedereen even fortuinlijk zou blijken te verlopen…

Ongeveer 40 km voor de Nederlandse grens hield de motor van Jos van de Laar het voor gezien en moest opgetakeld worden . De gebelde ANWB vertelde ons dat zij er naar streven om binnen een uur ter plaatse te zijn maar dit is met ruim 2 uur niet echt gelukt.

Verder hebben we een zeer gezellige 3 daagse achter de rug met zeer mooi weer.

VOLGEND JAAR WEER!!!!! Tot dan.