Rabobank Clubkas Campagne

Zoals veel Zijtaartse clubs en verenigingen doet ook Straal Open mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.  Omdat een succes te maken hebben we natuurlijk je hulp nodig!

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Uden-Veghel krijgt op dinsdag 3 november een persoonlijke stemcode (met uitleg) welke op internet gebruikt kan worden. Iedereen krijgt de mogelijkheid om in totaal 5 stemmen te verdelen, maar per club/vereniging mogen dit er maximaal 2 zijn. Dit betekend dat je, als je alle stemmen op wil maken, je op 3 clubs moet stemmen. Voor iedere stem ontvangt de club een klein bedrag. Stemmen kan tussen 3 & 12 november. Helaas is het alleen mogelijk om op Straal Open te stemmen als je lid bent van Rabobank Uden-Veghel. Ben je lid van een andere Rabobank kun je ons helaas niet steunen.

 

Toerclub Straal Open

Als je Straal Open gaat zoeken in de stemmodule kun je ons vinden onder de naam ‘Toerclub Straal Open’. Inderdaad! Dat klinkt anders dan dat je gewend bent! Als MC Straal open waren we op voorhand al uitgesloten van deelname, want in het reglement staat namelijk;

‘De volgende verenigingen/stichtingen komen niet in aanmerking voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne; Activiteit dat gezien kan worden als gevaarlijke sport (bijv. motorclubs, jagersverenigingen) of te maken heeft met dierenleed (bijv. hengelsport)’.

Natuurlijk hebben we als bestuur van MC Straal Open laten zien dat wij helemaal niet gevaarlijk zijn/ gevaarlijk doen. Na mailen, telefoontjes en een bezoek aan het Rabobank kantoor hebben we ze kunnen overtuigen! Op aangeven van Rabobank hebben we ‘motorclub’ vervangen voor ‘toerclub’. Ach, wij zijn de beroerdste niet ;-).

Jubileumweekend

Wij zullen de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaan gebruiken om het jubileumweekend voor de leden, gasten en de inwoners van Zijtaart  tot een onvergetelijk weekend om te toveren.

 

KUNNEN WE OP JE STEM(MEN) REKENEN?Clubkas_campagne