Inluiden Jubileumjaar & Pasmiddag Shirts

telnummerOp zondag 24 januari willen we samen met alle leden  het jubileumjaar inluiden in bij Kleijngeld. Tijdens deze middag  zullen we het jubileumlogo onthullen, en onder het genot van een hapje en een drankje,  jullie in de gelegenheid stellen om de juiste maat uit te zoeken voor het jubileumshirt. Dit betekend dat je deze middag ons eerste extraatje van het jubileumjaar ziet, een gratis shirt voor ieder lid!

Vanaf 14.00 zullen we in het café zijn, waar we pas-shirts hebben liggen. Deze keer is er ook nog een keuze te maken voor het soort shirt; een long sleeve  ( zoals 5 jaar geleden) een damespolo of herenpolo.  Je kunt passen tot 16.00, maar er is geen eindtijd voor deze gezellige middag gepland. Mocht je verhinderd zijn om te komen passen kun je tot zondag 7 februari je keuze van shirt en maat doorgeven via secretariaat@straalopen.nl.

Ben je niet zeker over de juiste maat kun je contact opnemen met de voorzitter  via telnummerom een afspraak te maken om na 24 januari alsnog te passen.   Geef je de juiste maat niet door vóór 7 februari en wil je alsnog een  jubileumshirt?! Dat kan! Echter moet je deze dan wel gewoon betalen.

We willen je ook in de gelegenheid stellen om een shirtje voor je partner /kinderen te bemachtigen. Geef de gewenste maat door op 24 januari of per e-mail. Natuurlijk mogen ze ook komen passen om deze middag. Wellicht overbodig om te zeggen maar deze extra shirts zijn ook tegen betaling.

We zien je graag op 24 januari!