Winteractiviteit: Presentatie Toon Nelissen

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond waar Toon Nelissen zijn  verhaal heeft verteld over zijn Amerika reis voordat hij met zijn dia presentatie begon was er al veel spraakstof over hetgeen wat Toon had uitgestald op de tafels foto’s, motorbladen, krantenknipsels, nr. borden en de kaart van America waar hij zijn route gemarkeerd had die hij had gereden maar liefst 29000 km.

Na een kopje koffie met cake begon Toon aan zijn presentatie en met de nodige BMW grapjes ontstond er een gezellig sfeertje na ruim een uur dia’s kijken was het tijd om de keel wat te smeren, maar al snel stonden veel mensen om de tafels met attributen waar Toon ook weer graag uitleg over gaf.

Ook het tweede deel van de presentatie was zeker de moeite waard om te zien. Met een opkomst van 38 bezoekers was Toon maar zeker ook wij dik tevreden. Na afloop hebben we nog lang nagepraat over wat Toon zegt: DE REIS VAN ZIJN LEVEN!

Enkele foto’s vind je hier!