Hemelvaartsrit en Barbecue

Afgelopen 5 mei stond de hemelvaarts rit ons weer op te wachten met de jaarlijkse BBQ
En waar met de struifrit de weergoden ons slecht gezind waren hadden ze op deze mooie dag wel alles uit de kast gehaald.
Met het openen van de gordijnen ’s ochtends kwam de zon al tegemoet.
En dat was ook te zien aan het aantal deelnemers. We mochten namelijk 67 rijders verwelkomen en 13 passagiers.
Toen iedereen een bakje koffie had genuttigd ging iedereen in groepjes z’n motor zoeken en stond er een mooie rit te wachten.
De rit ging richting de Betuwe en de Veluwe waar het hier en daar behoorlijk druk was i.v.m. bevrijdingsfeesten en de Giro d’ Italia maar dat mocht de pret niet drukken. Bij thuiskomst waren en veel complimenten over de route en dat is toch altijd plezierig voor de organisatie.

Toen iedereen weer thuis was verschenen tegen zessen de eerste alweer bij Mari Bekkers waar we dit jaar gebruik mochten maken van zijn locatie om te BBQ-en.
Al gauw werden de eerste potten bier burgemeester gemaakt en ook het vlees en de salades gingen er goed in bij iedereen.
Op de achtergrond stond een mooi stukje muziek aan en onder het genot van wat vuurkorven en veel slappe klets en sterke verhalen werd het wederom een erg geslaagde avond.
Toen tegen 1 uur de laatste naar huis gingen konden wij als organisatie terug kijken op een erg geslaagde dag en daar doen we het per slot van rekening toch allemaal voor!!