Algemene Jaarvergadering

Op donderdag 17 Maart heeft de 20e Algemene Jaarvergadering plaats gevonden. 46 leden hadden hun weg naar Kleijngeld gevonden. Hier lagen alle bestelde shirts van de leden te wachten op hun rechtmatige eigenaar. Deze werden door de aanwezigen meteen opgehaald, waardoor we het overgrote deel al kwijt zijn. Tevens stond er naast een kop koffie/thee ook een overheerlijke taart klaar, bedrukt met het jubileumlogo. Alle aanwezigen kregen een stuk taart met koffie, waarna de vergadering werd aangevangen door Marcel Adriaans. Hij heette iedereen met gepaste trots welkom op alweer de 20e jaarvergadering. Onze motorclub in Zijtaart houdt het al weer 20 jaar vol, en kunnen nog steeds rekenen op een 90-tal leden waarvan vele actieve leden. Daar mogen we met zijn allen wel een beetje trots op zijn natuurlijk.

Na deze opening werd er verder gegaan met de vergadering. Tijdens deze vergadering werd er afscheid genomen van Janny van de Boogaart. Janny heeft een lange tijd bij het bestuur gezeten, maar moet nu de keuze maken om het bestuur te verlaten vanwege gezondheidsredenen. Janny werd door iedereen onder luid applaus bedankt, en maakte plaats voor ‘nieuw bloed’ in het bestuur. Op voordracht van het bestuur werd Rick Bekkers unaniem in het bestuur gestemd.

Ook werd natuurlijk weer het meest actieve lid, en winnaar van de clubcompetie, in het zonnetje gezet. Over 2015 was Marcel Versantvoort, met 1 gemiste activiteit, de winnaar van de clubcompetie. En hiermee was het shirt, en de bokaal (na 1 jaar van afwezigheid) weer terug bij Marcel.

Tijdens de pauze werd er een drankje gedaan en hierna werden de diverse organiserende comit√©’s weer samengesteld met de diverse vrijwilligers die zich hier voor opgaven. Voor enkele activiteiten/ritten zoeken we nog vrijwilligers. Dit wordt binnenkort met de notulen gecommuniceerd.

Na de gebruikelijke rondvraag, waarbij enkele goede vragen vanuit de zaal kwamen, werd de vergadering gesloten waarna de meeste nog even bleven hangen om een drankje te doen.
Al met al kijken we terug op een goede vergadering, en hopen we vele van jullie terug te zien op de diverse activiteiten in 2016!