Clubweekend

De schoolvakanties beginnen binnenkort weer. Dit houdt dus in dat het clubweekend ook weer voor de deur staat. Dit jaar vindt het clubweekend plaats op 15-16-17 Augustus, en zijn we te gast op camping Barvaux, te Barvaux in de Belgische Ardennen. Deze camping ligt zo’n 200 km vanaf Zijtaart en ligt aan de Ourthe. Mocht het dus weer zo warm worden als vorig jaar, dan heben we in ieder geval weer verkoeling. Ook dit jaar zorgt de organisatie weer voor een gekoeld drankje, (fris, bier en wijn) wat tegen een gering bedrag te verkrijgen is. En ook het kampvuur zal ’s avonds weer branden zodat er lang buiten gezeten kan worden. Via de mail zijn de opgavebrieven al verstuurd, je kunt je nog opgeven vóór 13 Juli bij Toine Adriaans.

We hopen als andere jaren weer op een grote opkomst!

2 gedachten over “Clubweekend”

  1. We gaan er zeker weer een geweldig weekend van maken.
    De kinderen hebben er in ieder geval weer heel erg veel zin in.
    Super gezellig elk jaar. Tot in d’n Belgique !
    Voor die gene die niet mee gaan , ook een hele fijne vakantie toegewenst !

Reacties zijn gesloten.