Clubweekend 2016

Op 26-27-28 Augustus vindt dit jaar het clubweekend plaats, en dit jaar gaan we voor de verandering een keer een andere hoek op zoeken. Dit jaar geen Belgische Ardennen of de Duitse Eifel, maar het mooie glooiende Sauerland.

Dit jaar zullen we ons tentenkamp gaan stationeren in het Duitse Sauerland. We zullen te gast zijn op camping “Hochsauerland” te Winterberg. Deze camping beschikt over een groepsveld waar we weer met z’n allen bij elkaar komen te staan. Ook hier zal het kampvuur weer branden, zodat er ’s avonds geen kou geleden hoeft te worden.

De camping ligt op zo’n 260 km van Zijtaart, en hier kun je binnen 2,5 – 3 uurtjes  met de motor staan. Dit is inderdaad iets verder weg dan we gewend zijn, maar de organisatie wilde graag een keer een nieuwe locatie toevoegen aan de campinglijst van Straal Open.

De camping ligt net buiten Winterberg, en het centrum van Winterberg ligt op zo’n 15 minuten lopen van de camping. In de buurt van Winterberg zijn tal van activiteiten te doen, en voor de fietsliefhebbers is er een Mountainbike Park op 1,5 km van de camping waar je je uit kunt leven. Fietsen zijn hier ook te huur!

Ook dit jaar zal de organisatie zorgen voor een droog onderkomen in de vorm van een partytent, waar gezorgd zal worden voor het ontbijt wat we gezamenlijk nuttigen iedere ochtend. Ook zal er gezorgd worden voor koffie, thee, frisdrank en alcoholische versnaperingen. Deze zijn, gekoeld en wel, tegen een lage prijs te verkrijgen. De prijs hiervan zal op de camping zelf verrekend worden.

Op zaterdagavond zal de barbecue aangestoken worden, waarbij we kunnen genieten van diverse stukken vlees, salades, sauzen en stokbrood. Hiervoor is opgave vereist, zodat de organisatie voor de benodigde ingrediënten kan zorgen.

Om een en ander goed te kunnen regelen is het nodig dat je jezelf  voor 1 Augustus opgeeft voor dit weekend.De info omtrent het opgeven is via de mail binnen gekomen!

Ook dit jaar is het natuurlijk weer mogelijk om eerder te arriveren op de camping, de organisatie zelf zal vanaf dinsdag aanwezig zijn op de camping.

Hiervoor is geen opgave vereist, maar we zouden wel graag weten wie er al eerde arriveert zodat we hier rekening mee kunnen houden ivm de aankoop van drank…

Als iedereen nu hoopt op goed weer, dan regelt de organisatie de rest!

Tot op het clubweekend!