Frisse start van het seizoen

Afgelopen zondag is het motorseizoen weer van start gegaan.  Volgens meneer Paulusma zou er kans zijn op een bui, en de temperatuur zou die zondag niet boven de 12 graden komen.  Maar toen de meeste zondag de gordijntjes open deden verscheen er een strak blauwe lucht. En dat resulteerde in maar liefst 42 leden aan de start. Dat de blauwe lucht zich daarna inruilde voor een grijze lucht mocht de pret niet drukken. De rit trok binnen door langs Boxtel, Vught en Drunen richten het land van Maas en Waal. Om hier via mooie dijkwegen uit te komen bij een van onze leden,  Suzan. Daar aangekomen stonden Riky en Jan al fanatiek struif te bakken, deze werden dan ook met plezier genuttigd. Suzan, Jan en Riky bedankt hiervoor. Na de buikjes weer rond te hebben zijn we weer vertrokken richting Zijtaart. Met een redelijk droge 170km achter rug en een mooi aantal deelnemers. Kunnen we tevreden op de eerste rit terug kijken. 

Foto’s vind je hier.